Stremimo k dolgoročnem zadovoljstvu strank

Trajna kvaliteta

Podjetje Miotis, d. o. o. smo ustanovili leta 2011 kot podjetje za inženiring, proizvodnjo, montažo in servisiranje nadzornih sistemov. S podjetjem nadaljujemo dolgoletno uspešno zgodbo priznanega podjetja Optis, d. o. o., Celje, ki je s svojimi varnostnimi sistemi pokrilo velik del Slovenije.

Prodajamo, instaliramo in servisiramo cestne zapornice, druge cestne blokade, kot so dvižni stebrički, in številne vrste varnostnih prehodov, kot so kabine, vrtiljaki, trirogelniki in hitri prehodi speed gate. Podjetje ima kot ključni cilj zastavljeno dolgoročno zadovoljstvo strank, zato si je kot ključno dejavnost zadalo tudi servisiranje nameščenih izdelkov. Tako stremimo k vzpostavitvi učinkovite partnerske mreže. Naša vizija je nuditi kvalitetne, personalizirane rešitve varnostnih sistemov s trajno podporo strankam.

Smo vodilni v Evropi na svojem področju. Za izvedbo unikatne sofisticirane rešitve, ki je v Evropi še ni, nas je izbral nemški Henkel, eden izmed največjih proizvajalcev kemičnih in potrošniških izdelkov.

Naslov

Zabukovica 143A, 3301 Petrovče

Telefon

+386 (0)3 428 66 50

E-mail

info@myotis.si